PersonaliteteReklame

Një dibran si Sefedin Ahmati!

Share

Kush eshte Biznesmeni dhe Humanisti nga Radomira?

Emri: Sefedin Ahmati Lindur: 1984 Vendlindja: Radomire Vendbanimi : Tirane – London UK.
Edukimi: Mbaruar studimet e larta dhe master ne degen Menaxhim Biznesi, gjithashtu ka kryer trajnime dhe specializime te ndryshme ne Londer ne 2017- 2018 dhe njeri prej kurseve pasuniversitare qe po kryen eshte Co-developer of the BCS Business Analysis me rezulate te shkelqyeshme.

Punesimi :
Sipermarres ne UK dhe Investitor ne Shqiperi. Administrator i QTA Group.

Biografia: Lindur ne nje familje bujare dhe shume fisnike ne nje fis, i cili permendet per mire nga vendasit e Kalase Dodes, dhe nga shume te huaj qe kan degjuar per te.

Familja e Sefedin Ahmatit aty nga pikënisja e vitit 1990-te u largua nga Radomira Kalaja e Dodes drejt kryeqytetit te Shqiperise.

Mbas mbarimit te studimeve te larta, Sefedin Ahmati eshte nisur drejt Mbreterise Bashkuar Angli, ku me aftesite e tij profesionale dhe strategjike arriti qe te jete nder profesionistet me te suksesshem Shqiptare.

Duke mare nderimet dhe vleresime per shume pune te kryera ne riperteritjen (refurbishment) si te zyrave te televizionit Britanik ITV ne •Greyss Inn Road te Londres,
•Zyrat e Agjencise Rojter ne kryeqytetin Britanik,
•Walkie Talkie building London,
•Microsoft Research Centre Cambridge,
•European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) London, •4 Star Lalit Hotel ne Tower Bridge London,
•Dogs and Cats home ne Battersea London,
•University of Westminster ne Goodge Street London,
•Barclays branches London, •Gherking Building Liverpool St.
•Spitali Royal free Hamstead Heath London,
•Selit qendrore te BP ne Sunbury.
•Shkolla, dhe shume zyra kompanish e shtepi me kliente te majme ne Londer e jashte kryeqytetit Britanik.

Ai ka kryer me kompanine e tij dhjetra pune te ndryshme si nga me te besuarit dhe me cilesoret ne kete fushe.

Gjithashtu duhet theksuar se Sefedini ka marredhenie te shkelqyera sot me mjaft kompani prestigjioze Britanike ne fushen e ndertimtarise, fale aftesise tij komunikuese dhe asaj profesionale, ku tashme ai menaxhon nje kompani te suksesshme, ku ne te cilen shumica e punetorve jane Shqipetar nga te gjitha trevat.

Sefedin Ahmati tashme eshte nje investitor i suksesshem ne Shqiperi, dhe duke mos harruar qe ai ka investuar shuma te konsiderueshme ne Tirane ne zonat me ekskluzive te Tiranes,
Gjithashtu ai ka investuar shuma te medha edhe ne Bashkine Kamez, duke punesuar direkt dhe indirekt nje numer te konsiderueshem njerzish ne bizneset dhe investimet e tij.

Gjithashtu Sefedin Ahmati eshte pronari i Qendra Tregtare Ahmati QTA – Supermarkete – Bare – Klinika Dentare – Piceri -Apartamente dhe kompani ndertimi ne Britani.
Se shpejti ai do jete edhe pronari i nje kompleksi modern qe do quhet Ambasada QTA, te cilin po e nderton ne nje zone mjaft vibrante te Tiranes.

Sefedin Ahmati gjithashtu eshte shume i angazhuar ne shume projekte humanizmi, te cilat nuk preferon qe ti citoje per publikun, por njerzit e afert rreth tij, thone qe ai shperndan per te varferit shuma te medha nga te ardhurat e tij, dhe ata i njohin mire veprat humane qe ai ben, dhe i vleresojne ato.
Ata gjithashtu nuk harrojne te permendin qe eshte rralle here qe Sefedini te mos ju pergjigjet thirrjeve per ndonje rast urgjent humanitar.

Nje prej pikave me delikate te Sefedinit, eshte kujdesi ndaj jetimave dhe te semurve, dhe perpiqet qe te jet sa me prane tyre vazhdimisht.

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button