Dibra MarketingKlinika dentare dhe FarmaciPërditshmëriReklameTiranë

Klinika Dentare “Xholi”

Share

Xholi Dental është një rrjete klinikash dentare qe daton qe nga viti 1985 ,ku ofron shërbime komplekse dentare për të gjithë familjen.

Bashkë me mjekët tanë të kualifikuar dhe trajnuar jasht vendit ,dhe me nje eksperjence dhe teknollogji bashkekohore.

Ne sigurojme një eksperiencë të këndshme dhe shërbime të besueshme me çmime konkurruese.

 

Klinika Xholi 
Eshte nje klinike dentrare,me nje bosht familjar ,dhe me nje staf te kualifikuar, ku eshte nisur nga Dr.Naim xholi,dhe e vazhdojne dy femijet e tij.

Dr.Shk.Florjan Xholi ka mbaruar nje shkolle italiane, dhe ka te mbrojtur nje titull” Doktor Shkencas”, ne fushen e kirurgjise. ku eshte dhe nje petagog ne Universitetin Aldent i cili se fundimi ka mbarur nje trajnim ne fushen e kirurgjise ne universitetin e Harvardit.

Dr.Ms. Erilda xholi mbaruar nje ndër universitet me te mira boterore, UCSF University, ne Californi dhe e para shqiptare per ate universitet.

Filozofia jonë është të ofrojmë një përvojë të këndshme dhe të qetë  duke perfshire te gjitha novacjonet dhe dijet e fituara ne keto vite për çdo pacient që na viziton.

Ne vlerësojmë përgjegjësinë, ndershmërinë dhe përkushtimin në punën tonë të përditshme.

Shërbimet tona

Stomatologji e përgjithshme

Ofrimi i kujdesit rutinë për gojën dhe dhëmbët,per cdo problematik qe shfaqet.

Proteza dentare

Prodhimi i protezave të personalizuara për të zëvendësuar dhëmbët e humbur dhe për të përmirësuar funksionalitetin dhe pamjen e buzëqeshjes suaj.

Kirurgjia orale

Kryerja e procedurave kirurgjike të nevojshme, si psh heqja e dhëmbëve të komplikuar apo vendosja e implanteve dentarë.

Estetika dentare

Ofrojmë shërbime të avancuara estetike, të tilla si , fasetat dentare për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve,dhe gjithcka tjeter qe ofrohet mbi estetiken.

Teknologjia e përparuar

Në Xholi Dental, përdorim teknologjinë më të fundit për të ofruar shërbime dentare të larta cilësore. Keto pajisje moderne dhe të avancuara na lejojnë të bëjmë diagnoze më të sakta dhe tratime më efikase,duke perdorur teknilogjine me te avancuar dixhitale 3D per te analizuar dhe planifikuar,planin e trajtimit.

Nga printimi 3D i protezave dentare deri në pajisjet e imazheve digjitale, ne bëjmë investime të vazhdueshme në teknologjinë më të fundit për t’ju siguruar juve rezultate të shkëlqyera.

Stafi Profesional

Një ekip i përkushtuar i dentistëve, asistentëve, higjienistëve dhe personelit mbështetës që punojnë në harmoni për të siguruar kujdesin më të mirë.

Trajnimi i Vazhdueshëm

Stafi ynë rregullisht ndjek trajnime për t’u mbajtur të azhurnuar me trendet më të reja në stomatologji dhe të ofrojë shërbime të kualifikuara.

Përvoja e pacientit

Në Xholi Dental, ne i kushtojmë vëmendje të veçantë për të siguruar që secili pacient të ndihet i mirëpritur, i relaksuar dhe i kuptuar në çdo hap të vizitës së tyre.

Infrastrukturë e sigurt

Ambienti i klinikës sonë është projektuar me kujdes për të siguruar që të gjitha pajisjet dhe procedurat të jenë të sigurta. Ne investojmë vazhdimisht në përmirësimin e infrastrukturës sonë për të ofruar mbrojtjen maksimale të pacientëve.

Protokolle të standardizuara

Mjekët dhe stafi ynë ndjekin me kriter protokolle dhe udhëzime të rrepta për të siguruar që çdo procedurë të kryhet sipas standardeve më të larta të sigurisë dhe higjienës.

Çmimet dhe sigurimi

Në Xholi Dental, ofrojmë çmime konkurruese për të gjitha shërbimet tona stomatologjike. Besojmë se kujdesi dentar cilësor duhet të jetë i arritshëm për të gjithë.

Kujdesi për fëmijët

Krijojmë një atmosferë të këndshme dhe miqësore për t’i bërë vizitat e fëmijëve në klinikën tonë shumë të këndshme.

Punojmë ngushtë me fëmijët për t’i mësuar rreth rëndësisë së higjienës së mirë dentare dhe t’i përfshijmë në procesin e kujdesit për dhëmbët e tyre.

Kontaktoni me ne

Klinka dentare xholi 1
Adresa.Rruga kavajes,21 dhjetori pas ambulances nr 9(google map)


Tel. 00 355 4 242 5197(Per rezervim oraresh)
Cel.0672011538
Cel.0672011537

Klinka dentare xholi 2
Adresa.Teodor Keko,unaza re,perballe nen kalimit tek unaza re. (google map)


Tel. 04 453 3600
Cel.0672011537
Cel.0672011538

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni në çdo kohë për çfarëdo pyetjeje apo shërbimesh që keni nevojë. Kemi një ekip të përkushtuar që do t’ju ndihmojë në mënyrë profesionale dhe efikase.

Na gjeni ne faqen tone ne facebook: Klinika Dentare “Xholi” 

Ja dhe disa linqe te puneve dhe ambjenteve tona qe i gjeni në instagram:

https://www.instagram.com/reel/CuNIGn0N5BI/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng==

https://www.instagram.com/reel/CuPimdgL23U/?igsh=MTc4MmM1YmI2Ng==

 

Back to top button