Dibër të MadheDibra MarketingDibra Real EstatePërditshmëriProna ne ShitjeReklameShtepi ne Shitje

Vjen për ju “PLIS Residence” në Dibër të Madhe

Share
PLIS Residence Diber – Dibër e Madhe
🔴Banorët e PLIS nuk blejnë thjeshtë një banesë, ata bëhen pjesë e një komuniteti cilësor, ku siguria dhe rehatia garantohen nga projekti vizionar i punuar me kujdes deri në detajet më të vogla.
🔴Ekipi i PLIS është i dedikuar në projektimin dhe ndërtimin e apartamenteve dhe godinave cilësore pa harruar asnjë moment hapësirat e përbashkëta, oborret, rrugët dhe gjelbërimin.
   
🔴PLIS ka konceptuar një plan të mirëfilltë gjelbërimi të kompleksit duke krijuar hapësira të dobishme për të gjithë banorët dhe fëmijët e tyre!
🔴Synimi kryesor i PLIS është rehatia maksimale e banorëve të tij dhe të qytetit të Dibrës!
🔴PLIS nuk është thjeshtë një kompani ndërtimi!
🔴PLIS është një mision për komunitetin!
🔴PLIS është ndryshe!
🔴🔴PLIS ofron mundësi pagese me këstë si dhe ju asiston në zgjidhje me kredi bankare afatgjata (30 vjet) për klientët brenda dhe jashtë vendit!
🔴🔴PLIS Contruction është një kompani investimi dhe ndërtimi me një staf të brendshëm prej 70 personash, me projekte të zbatuara dhe në proces ndërtimi në Tiranë, Golem, Kavajë dhe Sarandë dhe së fundmi në Dibër!
🔴🔴PLIS kryen punime cilësore me materiale dhe teknika inovative të cilat grantojnë jetëgjatësinë e banesave tuaja. Sistemi i mureve me tullë të lehtësuar antisizmike, krijon mure të jashtme dhe të brendshme të cilat ofrojnë performancë optimale termike dhe akustike, duke rritur ndjeshëm rehatinë dhe privatësinë e çdo banori.
🔴🔴🔴Shitjet fillojnë nga 600 euro m2
🔴🔴🔴Çmim preferencial nën 600 euro për klientët që blejnë mbi 400m2 !!!!!!
🔴Mundësi pagese me këste duke filluar nga 20% parapagim dhe shtrirje në kohë!
🔴Tipologji të ndryshme banimi si:
Apartamente nga 1+1 deri në 4+1
Duplekse të organizuara në 2+1, 3+1 dhe 4+1
Apartmente përdhese me oborr dhe hyrje individuale të tipologjive 2+1, 3+1 dhe 4+1
FACILITETET:
✅️i siguruar 24/7 me roje dhe sistem kamerash
✅️menaxhim profesional i ambienteve të përbashkëta.
✅️parkim i garantuar për makina dhe bicikleta për rezidentët dhe vizitorët.
✅️hapësira argëtimi për fëmijët.
✅️shërbime hotelerie.
✅️restorant, bar, kafeteri – rooftop.
✅️spa, pishinë, parukeri.
✅️fitness.
✅️shërbime të shumllojshme për një jetesë elitare dhe të qetë.
Rezidenca PLIS
Cilësi – Garanci – Çmime konkuruese
Për kontakt:
Faton Daci
Back to top button