Dibra MarketingLigjore dhe KonsulencePersonalitetePeshkopi

Noter Altin Balla në Dibër

Share
Informacion për të gjithë dibranët kudo ndodhen:
JU BEJMË ME DIJE SE NË PESHKOPI ESHTE HAPUR NJE ZYRE E RE NOTERIE, ME ADRESE: NE PESHKOPI PRANË TURIZMIT, PERBALL PASTICERI BALLIUT.
 
NE KETE ZYRE NOTERIE DO TE GJENI SIGURI JURIDIKE, KORREKTESI DHE ÇMIME SIPAS TARIFAVE SHTETERORE.
KJO ZYRE NOTERIE OFRON KETO SHERBIME :
1.AKTE DHE VEPRIME TE NDRYSHME NOTERIALE.
2. APLIKIME NGA e-albania ME KADASTREN
3. PERKTHIME ME PERKTHYES ZYRTAR, ETJ…
ORARI I PUNES
E HENE – SHTUNE
08.00 – 17.00
Ju Faleminderit
Nr.Tel: +355 (0) 682130602
Adresa ne google map:
Back to top button