HotelePeshkopiReklameVisit Diber

Hotel Rejan-Llixhat Peshkopi

Share

Hotel Rejan eshte i pozicionuar brenda oborit te Llixhave te Peshkopise,  larg zhurmës dhe trafikut të mërzitshëm , ku do të keni pamjet më të mira te lugines se sherimit pergjate rruges qe te con ne fshatin turistik Rabdisht , ku dhe vet hoteli ndodhet prane kesaj zone turistike.

 

Shërbimi i stafit të hotelit ju bën të ndiheni  të respektuar deri në detajin më të vogël, do të keni mundësi të shijoni ushqimin special të gatuara sipas mikepritjes, pastertise dhe bujarise dibrane.

Ky hotel ka dhoma të arreduar këndshëm sipas nevojave qe kerkon klienti, të pajisura me të gjitha pajisjet që duhen per qendrim ne dhomen tuaj .

 

Perkushtimi dhe shërbimi, komoditeti dhe siguria bëjnë që hoteli të jetë teper i frekuentuar gjate sezonit.

Cdo pushues ka rastin të shëtisë në një ambient të qetë e të pastër për t’u relaksuar ku dhe mund te dale ne hapesirë ku gjeni pamje panoramike që nuk mund ta gjeni askund tjetër pervec se tek Llixhat e Peshkopise

Ju do te keni mundesine per te gezuar shendet te mire, komunikim perfekt dhe mbi te gjitha dashurin ne syte e te gjithe dibraneve per pushuesit e qytetit te Peshkopise .

Hotel Rejan  ka dhoma teke , me dy krevate , me tre dhe me kater .

 

Adresa : Brenda Llixhave Peshkopi.

Nr telefoni:  00355 682417415

Na gjeni ne faqen tone ne fb https://www.facebook.com/hotelreian/

 

 

 

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button