Bare dhe RestoranteDiaspora DibraneDibër të MadheFesta dhe EventeInformacion TuristikKulinari dhe ArtizanaleLajmi i funditLOKALEPërditshmëriReklameVisit Diber

“Restaurant Drilon” tek Liqeni në Dibër të Madhe

Aty ku ndihesh i vlerësuar maksimalisht

Share

Ky eshte Restaurant Drilon ne Diber te Madhe, i konsideruar si nje nga restorantet shumë mikëpritës dhe i përmendur në të gjitha listat e vendeve ku duhet ngrënë ose pirë në qytetin e Dibrës.

Ky restorant ka rrëmbyer zemrat si të vendasve nga të dy anët e Dibrës së madhes dhe asaj  te voglës, Peshkopisë por dhe jo vetem!

I restauruar kete vit, ky restaurant vjen me shume gjera te ndryshuara si nga performanca ne sherbim dhe dizajn por dhe shtimin dhe persosmerine e menuse.

Restaurant Drilon njihet dhe për organizime festash si ditëlindje, fejesa apo organizime të ndryshme kolektive miqësore nga kjo krahine , por edhe  nga të gjithe turistët që vizitojnë Dibrën.

Këtu pranohen prenotime dhe shërbime në tavolinë brenda dhe në ambintet jashtë .

 

Restaurant Drilon njihet për shkallën e lartë te cilësisë në ushqim, të finesës në shërbim, tepër elokuentë në komunikim. Me një punim të drurit dekorues, me një staf tepër prestigjoz ku të vijnë disa nga pjatat më tradicionale shqiptare, përfshirë dhe ato të ballkanit, europes, ose dhe orientale!

Restaurant Drilon, ka një menu mjaft të pasur, e të gjitha pjatat vijnë me cilësinë maksimale dhe plot shije, përvec pjatave tradicionale, gatimit të guzhinës dibrane, ajo gatuan dhe menu të tjera mesdhetare dhe europiane,  që ka një vend special në zemrën e çdo shqiptari per karakteristikën  e menuse që ofron ky restorant.

Kush viziton Dibrën dhe qendrën e saj është e pamundur t’i shpëtoje edhe momenteve te paharruara qe mund te kalojne tek Restaurant Drilon prane liqenit !

Na gjeni ne rrjetet sociale si FB : Reastaurant Drilon dhe instagram

Adresa: Restaurant Drilon  gjendet ne bregun e Liqenit te Dibres.

Orari : 10:00 – 22:00

Kontakt: +389 71 217 444

Adresa ne google map:

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button