Dibra MarketingDj'sFesta dhe EventePersonaliteteTiranë

Dj Landi që luan muzikë për dibranët

Aty ky mbizotëron atmosfera festive

Share

DJ Landi ose i njohur me emrin e tij vertet Taulant Kaca. Ai numeron rreth 10 vite ne karriere ku përvoja ka bërë te sajën në përzgjedhjen e reportorit sipas llojit te gëzimit familjar.

Per te gjithe keto vite numeron shum raste te ndryshme si dj: dasma, party, dhe jo vetem, por dhe bashkepunime me muzikant te ndryshem me “system audio”ose foni.


Po ashtu shum shpejt do kete edhe mixtape ne YouTube me titull: Deejay LaNDi ?.

Kudo qe dj Landi përformon me hitet dibrane ku edhe kendon ne disa raste, atmosfera nuk njeh limite kohore por vetem zgjate !

Ne fillimet e tij puna i njihej me shum ne zonat veriore, e sidomos ne ate te Dibres, nga ku dhe vet Landi është me origjinë per te cilet gezon respekt dhe i falenderon perzemersisht te gjithe ata qe besuan dhe po besojne ne punen e tij(thot vet ai).

 

Tani puna i njihet ne te gjitha trevat, po ashtu dhe Kosove.

Kontakto dj Landi : +355694567972

Fb : https://www.facebook.com/Deejay-Landi-1736976543287014/

Instagram : https://instagram.com/deejay_landi_official?igshid=q0o2mxjs1rkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button