Foto dhe VideoVisit Diber

Ekspozita ‘Dibra Destinacion Turistik’

Share

Në qytetin e Peshkopisë u zhvillua ekspozita e fotografisë me idenë dhe titullin
” Dibra Destinacion Turistik”
Fotot nga Adriatik Sula “? Ketu mblidhen Dibranet dhe arkiva e MUZEU DIBER
Kjo u mundësua nga ALCDF me projektin #D2T dhe Bashkia Diber ?Si Dibra s’ka tjetër ???

Klikone fb link per te shikuar me shume .

 

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button