Diaspora DibranePërditshmëri

Dibrani sponsorizon dhe vendos 500 flamunj në New York

Organizata Rrënjet Shqiptare në Staten Island – New York vendosi 500 flamuj për Diten e Pavarësisë
250 flamuj Amerikan dhe 250 Shqiptar.
  
Flamunjt u sponsorizuan dhe u montuan nga familja Qoku.
Belul Qoku me te birin Alberim Qoku (DIBRA madhe)
Në Staten Island, USA ka nje numer te madh te familjeve dibrane.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button