Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibraneLajme nga DibraNë Dibër të MadhePërditshmëriPersonaliteteRajoni

Presidenti i Shqipërisë z.Ilir Meta vizitoi sot Dibrën e Madhe

Share

Ne faqen e tij zyrtare ne facebook z Ilir Meta shprehet :

Shumë i lumtur të jem sot pranë motrave e vëllezërve të dashur të Dibrës së Madhe të Kastriotëve, Iljaz Pashë Dibrës, Josif Bagerit, Dom Nikoll Kaçorrit, Vehbi Dibrës e shumë patriotëve e intelektualëve të tjerë, për të kremtuar së bashku 111-vjetorin e Kongresit të Dibrës. ??

Ja dhe disa foto te huazuara nga fb Ilir Meta

Artikuj të ngjashëm

Back to top button