Aktualitet dhe Lajme

E shkëputur prej kohësh nga skena, Arta Bajrami flet për herë të parë për dy fëmijët me autizëm

Share

Gjatë gjithë kohës ka sjellë këngë të bukura të zhanreve të ndryshme por më tepër e fokusuar te baladat.

Në një intervistë të dhënë së fundmi Arta Bajrami ka folur për jetën e saj profesionale dhe atë private.

Siç e dimë ajo është nënë e tre fëmijëve, dy vajzave dhe një djali.

Duke treguar se sa me fat është për familjen e saj, këngëtarja ka deklaruar për herë të parë se dy fëmijët e saj më të vegjël, Ideal Morris dhe Elektra i përkasin spektrit të autizmit.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button