Agjensi turistikeNë PeshkopiVisit Diber

Dibra Union Peshkopi

Dyqani z. Mustafa Poka

“Dibra Union Peshkopi”
Pikërisht në te djathtë sa hyn në bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi, të zë syu një dyqan multifunksional ku lista e shërbimeve që ofrohen aty te jep mundesine per te mbaruar pune në shumë gjera .
Është e hapur cdo ditë dhe të ofron shërbim shumë korekt dhe cilësor! Kjo është lista e shërbimeve :

Wester Union
Pagesa faturash te ndryshme

Siguracione
Agjensi udhëtimi

Këmbim valutor
Kontakt : +355682255552
Fax : +35521822060
Email : mustafapoka@hotmail.com

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button