LOKALEPërditshmëriPeshkopiReklame

Pllaka, Parkete dhe Hidrosanitare “Agim Hoxha” Peshkopi

Share

Ka me shume 22 vite si pike shitje dhe ka cmimet me te mira ne treg per produktet te pllakave, parketeve dhe hidrosanitareve.

Me sherbim teper te kulturuar dhe plot kujdesje ndaj klienteve Pllaka, Parkete dhe Hidrosanitare “Agim Hoxha” eshte me shume se nje pike shitje por nje shperndares dhe furnizues i mire per te gjithe tregun ne qarkun e Dibres.

U bene te njohur duke importuar pllakat nga cilesite me te mira, te produkteve me te bukura, me te vecanta e konkuruese te hidrosanitareve dhe te parketeve qe vijne nga dizajnet me te fundit dhe plote siguri!

Puna e palodhur dhe korrekte e vet Agim Hoxhes e ben sot kete biznes vertete te njohur per komunitetin dibran.

Tashme ne unazen e Peshkopise do gjeni edhe nje showroom me produkte pafund, ku gama e produkteve qe ekspozon Pllaka, Parkete dhe Hidrosanitare “Agim Hoxha” numeron me shume se 2000 prej tyre.

 

Pika e shumices ndodhet ne unazen e qytetit te Peshkopise, prane Restorant Oxhaku ku pas nje kontakti me pronarin e saj ju do shoqeroheni per ti shikuar produktet nga afer.

  • Numer kontakti me Agim Hoxha: +355683220200
  • Sherbime: Punime hidraulike dhe bashkpunim i ngushte me te gjithe mjeshtrat dibran.
  • Transporti falas brenda rrethit te Dibres
  • Orari: 08/20 
  • Pika e shitjes ndodhet ne krye te shkalleve te lagjes Dobrove, Peshkopi

Adresa ne google map

Back to top button