Përditshmëri

Peshkopi: Jepet me qera ish fabrika e pijeve!

Shfrytezojeni kete mundesi

Share

Pikerisht prane unazes se qytetit te Peshkopise sa futesh ne rrugen e fshatit Pollazhan, ndodhet ky objekt madheshtor per cdo lloj ide biznesi qe kerkon hapsire te mjaftuehsme per te kryer nje aktivitet shume produktiv.
Aty do gjeni nje truall afer 4 dynym dhe nje objekt prej 2100 m2, me shume alternativa per biznes , dhe nje hapsire per parkim makinash shume te konsiderueshme per qeramarresin!


Keto jane disa nga fotot e brendeshme te ketij objekti 2100 m2, ku hapsirat e medha me siperfaqe te bollshme te krijojne pershtypjen dhe idene se cdo person apo biznesmen qe ka nje ide, mund ta implementoje ate ne kushte shume te favorshme per te qene i suksesshem .

Shenim: Egziston mundesia qe disa nga keto makazina te jepen edhe pjeserisht me qera, pasiqe jane shume prejt tyre dhe jane lehtesisht te aksesueshme me dyer te dedikuara .


Kushtet per te filluar nje aktivitet vertete fitimprures jane te favorshme , duke filluar qe nga distanca me qytetit, rruga me asfalt deri ne dere, uji dhe elektricitetit, andaj me perfundimin e Rruges se Arbrit ky objekt do ze nje rendesi te vecante per te gjithe te interesuarit qe mund te shfrytezojne burimet njerezore ose kapacitetet punetore ne Diber, per cdo lloj ndermarrje perpunuese ose prodhuese , qender tregtare ose cdo lloj tjeter ide biznesi !

Kjo eshte edhe harta ku ju mund te orientoheni se ku ndodhet:
Kliko linkun me poshte:


Cel: 0682945447


WhatsApp: +393471482400


Na gjeni ne FB

Back to top button