Arsim dhe KulturëDibra MarketingLOKALEPërditshmëriReklameShqipëriaSocial Kulturore

Inagurohet “Kea Center” në Peshkopi

Share

Me 1- Qershor Kea Center organizoi një festë tepër të veçantë ku ishin të ftuar prindër e fëmijë.
Fëmijët u gëzuan me pjesëmarrjen e personazheve të tyre të dashur, kënduan dhe kërcyen pafund.     

Le te jetë lumturia e tyre një ogur i mirë për hapjen e qendrës së parë afterschool në qytetin e Peshkopisë.
Një qendër që ka në fokus mirëqenien dhe edukimin e fëmijës tuaj.
 
Ofron një mjedis të sigurt, motivues ku fëmijët do të mësojnë, argëtohen si dhe do të krijojnë miqësi të reja. Shërbimet që ofron: – Mbështetje mësimore/ndihmë në kryerjen e detyrave të shtëpisë (mosha 5-12vjeç)
-Kurs të gjuhës angleze
-Kurs pikture
-Kurs kërcimi
-Camping veror
Argëtim dhe qëndrim në qendër për aq kohë sa prindi ka nevojë.
  
KEA CENTER– Kujdes, Edukim, Argëtim për çdo fëmijë!

Na gjeni ne facebook


Na gjeni ne instagram


Cel: 0688020444


0685252777


Email: keacenter2021@gmail.com

Adresa jone :

Artikuj të ngjashëm

Back to top button