Bare dhe RestoranteDiaspora DibraneDibër të MadheFesta dhe EventeKulinari dhe ArtizanaleLOKALEPërditshmëriRajoniVisit Diber

Restaurant “Makanda-Grill&Pasta” në Dibër të Madhe

Share

Makanda-Grill&Pasta 
Është puna jonë ajo qe çdo ditë na jep kënaqësinë që klientat tanë të trajtohen si te ftuar. Në fund të ditës ajo që bëjme mirë, është se njerëzve tanë u ofrojmë kënaqësi, shërbim dhe cilësi.
Përvoja me klient të ndryshëm është fokusi i vetëm që na shtyn drejt perfektes.


Makanda-Grill&Pasta të ofron ndjesinë që ju bën të ndiheni sikur nuk jeni i sigurt nëse keni dalë ose keni ardhur në shtëpi.

Ushqime tradicionale shqipëtare të pregatitura nga produkte të freskëta dhe të cilësisë së lartë.
Ushqimi vjen tek ju i gatuar ne cast per 30 min nga momenti qe zgjidhni menune tone

Menyja jonë përmban një shumllojshmëri si dhe nga kuzhina internacionale.
Keto jane disa foto nga menute tone te gatuara

Ramstek i fresket dhe pasta pomodoro baziliko

Tek ne çdo gjë flet për një mikpritje dhe shërbim të ngrohtë, duke justifikuar punën e një stafi vërtet miqësor.

Në restorantin tonë ju do të zbuloni vlerat e vërteta të një gatimi të pasur. Pjatat tona janë të gatuara me përbërës të freskët bio dhe ndryshojnë rregullisht duke iu përshtatur sezonit.

Porosisni tani +38946835835


Na gjeni edhe ne instagram


Na gjeni edhe ne facebook

Një kafe nga ju!

Back to top button