Aktualitet dhe LajmeDibra MarketingGjej ProfesionistëPërditshmëriPeshkopiReklame

Kjo është “Qendra diagnostike Nexus Med” në Peshkopi

Be healthy

Share

Një sipërmarrje e re i shtohet qytetit të Peshkopisë, Qendra diagnostike Nexus Med

Qendra Diagnostike Nexus Med ka ne fokus kryesor kryerjen e analizave mjekesore, ekzaminimit imazherike dhe konsulta me mjeke specialiste.

📌Ofertat e Paketave te shendetit per muajin Prill ne Nexus Med
Paketa per Renien e Flokeve
Paketa e Diabetit
Paketa e semundjeve Reumatizmale
Paketa e semundjeve Alergjike
Rezervoni takimin tuaj📥

Qendra diagnostike Nexus Med ofron nje game te gjere sherbimesh


Analiza mjekesore
Biokimike
Hormonale
Imunologjike
Teste te koagulimit
Teste te alergjise
Analizat e urines.


Ekografi
Kardiake
Abdominale
Gjinekologjike/ Obstetrikale
Eko Doppler
**EKG
HOLTER Ritmi
HOLTER Tensioni**.
Konsulta me mjeke specialiste.
Trajtime dermatologjike.

Stafi i kualifikuar i Nexus Med eshte plotesisht i angazhuar te punoje me standart dhe cilesi per te dhene rezultate te sakta e ne kohe per pacientin.

Ndodhen perballe Furre Buke Pasticeri Balliu,rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Kontakt: +355689177286

Email: nexusmed.diagnostic@gmail.com

Rrejtet sociale: Facebook Nexus Med dhe instagram Nexus Med

Adresa ne google map:

Back to top button