Gjej ProfesionistëLOKALEPërditshmëri

Eco Color në Peshkopi

Share

Eco Color Peshkopi eshte ne treg pune prej vitit 1999 edhe disponon nje klientele te konsiderueshme.

Portofoli i puneve te tyre eshte ne cdo familje dibrane, ne cdo intitucion apo biznes ne Diber.

Produktet qe gjeni tek Eco Color Peshkopi

1- Bojra Italiane dhe Greke per te gjitha siperfaqet

2 – Materiale gipsi (Knauf)

3 – Bojra dekorative (Italiane)

4 – Sistem kapot, Rofix dhe te tjere

5 – Vegla pune dhe aksesore te ndryshem

Keto jane edhe sherbimet qe ofron vet pronari Blerim Zajmi me stafin e tij jane si me poshte:

1 – Punime Gipsi

2 – Lyrje dhe Patinime

3 – Sistem Kapot

4 – Punime Dekorative

Nese doni te kontaktoni me ta ky eshte edhe nr i cel +355 68 6276 376

Adresa e tyre edhe ne facebook Eco Color Peshkopi

Adresa e tyre tashme eshte prane Gjukates se Rrethit Diber

Ja edhe adresa e tyre ne google map

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button