LOKALEOJQ dhe OJFPërditshmëriSocial Kulturore

Ardhmeria Dega Dibër dërgon amanetin

Të gjithë ja dalim

Share

Dje me daten 01.12.2019 u dorezuan tek Fondacioni Miresia amanetin qe na besuan dashamiresit e Ardhmerise Diber per banoret e demtuar nga termeti i dates 26.11.2019! Allahu e pranofte te gjithe sakrificat, mundin, sensibilizimin dhe lutjet. Keto dite treguan se termeti mund te çaj dhe lekund token por kurrësesi zemrat tona, perkundrazi na ofron me shume te Allahu xh.sh dhe me prane njeri-tjetrit.


Allahu ju pranofte gjithecilit jua shtofte te mirat ne famijet tuaja, si dhe kompanise https://www.facebook.com/Eliksire/ i urojme suksese dhe mbaresi ne biznesin e saj. Faleminderit per mirebesimin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button