Ligjore dhe KonsulencePërditshmëriPersonalitete

Nga avokate Margarita Markja: A mban kush përgjegjësi?!

Reagim me vend !

Share

Kush mban pergjegjesi dhe kujt i duhet dhane llogaria qe emergjenca civile n shkalle vendi funksionoi ne menyre kaotike e primitive ne nje moment kaq jetik???!!!!Punonin me shpirt punojesit,por te pa mbrojtur, pa profesionalizem, te pa trajnuar e mesuar , duke rrezikuar dhe jeten e tyre
Pse pas termetit te shtatorit nuk u rreflektua ne veprimatari e plane konkrete?
Sa here ndodhin permbytje shohim paaftesine e energjencave civile, shohim detyrim t punojesve per fonde ne llogari te shtetit, tu vihet n ndihme te permbyturve???!!!!
Bie bora bllokohen rruget , izolohet popullata dhe shteti nuk ka as kripe…
Bie zjarr e digjen mijra hektar pyje dhe jemi gati te denojme “alienet” se ne tok nuk ka fajtor??!!!!
Perse deklarohen ne portale e kudo donacione dhe nga shteti nuk ka trasparence? ??!!!!! Emrat dhe shumat perkatese dhe ne sherbim t kujt do shkojne……
Sa do i mbetet shtetit qe vet te beje per te demtuarit…..
A u mendua nga autoritete dhe a thu paten kohe tu thone homolgeve sa rrinin me to per nevojen jetike per trajnime e shkembime eksperience??????
Perse shkoni si “sopata pa bisht”……..
Perse peshtirshem, ne vend qe ti kerkojne ndjese ketij populli ,qe ne menyra te ndryshme e “groposin” cdo dite e nga pak edhe e detyrojne te hesht, bejne “ heronjte” para kamerave ….????!!!!!!
Perse duron kaq shume ky popull, nama e te cilit ka per tu zan??????!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button