Aktualitet dhe Lajme

Zbulohet misioni, Elsa Lila mbyll rrugëtimin në “Ferma VIP”

Share

Elsa Lila ka mbyllur rrugëtimin në “Ferma VIP” kjo pasi ajo nuk ka qenë një fermere si gjithë konkurrentët e tjerë por një e infiltruar prej Agait e cila kishte për detyrë prishjen e rehatisë së fermerëve të tjerë.

Pjesa tjetër e fermerëve panë një klip dhe zbuluan rolin e këngëtares për gjatë gjithë këtyre ditëve që ajo ka qëndruar në fermë.

“Elsa ka qenë e infiltruara e Agait. Ajo ka pasur një mision që në ditën e parë që ka hyrë në fermë”, komunikoi Fjoralba Ponari.

 
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button