Aktualitet dhe Lajme

Vota e diasporës, PD kallëzon në SPAK për shpërdorim detyre Kryetaren e Kuvendit

Share

Partia Demokratike ka kallëzuar në SPAK Kryetaren e Kuvendit, Lindita Nikolla, duke e akuzuar për shpërdorim detyre dhe pengim për ekzekutimin e vendimeve të Gjykatës Kushtetuese lidhur me mosrealizimin e votës së diasporës.

Sipas PD-së, Kuvendi kishte detyrim për plotësimin e boshllëkut ligjor brenda 1 viti, por ndërkohë projektligjet e depozituara prej tyre për votën e diasporës, nuk janë shqyrtuar.

/a.r


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button