Aktualitet dhe Lajme

Vjehrra e shqiptares shtatzënë i kërkon të birit të rrëfejë krimin: Ndihem keq, a kam lindur një përbindësh?

Share

Nëna e partnerit të Gjeorgjisë, i cili akuzohet për vrasjen e 41-vjeçares shtatzënë me ndihmën e bashkëpunëtorit të tij, i kërkon djalit të rrëfejë nëse e ka bërë.

Partneri 39-vjeçar i Gjeorgjisë, i cili akuzohet për vrasjen e saj brutale, është në paraburgim në pritje të deklarimit të tij dhe i vetmi person që ka kërkuar të shohë është nëna e tij, sipas Star.

 “Të rrëfejë! Nëse e ka bërë le të rrëfejë… Të gjitha provat të çojnë atje…” thotë nëna e 39-vjeçarit dhe shton: “Një falje e madhe, e cila nuk mund t’i kërkohet në këtë moment, asaj nëne dhe vajzës 13-vjeçare që e la jetim pa nënë dhe nënën pa femijë…nuk arrij ta kuptoj, nuk mundem…Të qenit nënë… as nuk e di nese ka ngushëllim. As unë nuk jam në formë të mirë. Të lindësh një përbindësh? Nuk ka asnjë justifikim për këtë.”
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Artikuj të ngjashëm

Back to top button