Aktualitet dhe Lajme

VIDEO/ Si Gaz Bardhi “gënjeu” edhe gazetarin Abilekaj për kallëzimin në SPAK

Share

Gaz Bardhi jo vetëm që ka mashtruar publikisht kur deklaronte se ka bërë “kallzim” para gazetarit Enton Abilekaj (shih videon) , por duket se ka bërë edhe një lojë juridike që Prokuroria e Posaçme të mos nisë procedim ndaj vëllait të kryeministrit.

Në vendimin arsyetues, për mosfillimin e procedimit penal, argumentohet se, nëse shtetasi Gazment Bardhi do të kishte depozituar ‘kallzim penal’ pranë Prokurorisë së Posaçme, atëherë do të ishin para faktit për të rregjistruar procedimin penal mbi kallzimin ndaj shtetasit Olsi Rama.

Bardhi nuk e ka bërë.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button