Aktualitet dhe Lajme

Tjetër protestë kundër projektligjit për nënat surrogato: Çmojmë familjen!

Share

Shumë qytetarë janë mbledhur në qendër të Tiranës kundër projektligjit për shëndetin riprodhues. Qytetarët në protestën e tyre shprehen se ky projekligj është antifamilje.

Më pankarta në duar ata kanë dalë në shesh kundër surrogacisë, sterilizimin e të rinjve dhe abortin e vajzave 16 vjeçare pa dijeninë e prindërve. Koalicioni Pro Jetës dhe Familjes së bashku me shoqata dhe qytetarë kanë mbajtur një marshim me qëllim mbrojtjen e familjes shqiptare, baba-nënë-fëmijë.

Pastori, Akil Pano u ka bërë thirrje qytetarëve të firmosin revokimin e projektligjit famëkeq antifamilje .”Për shëndetin seksual dhe riprodhues” që deputetët e mazhorancës kanë hartuar pa konsultime dhe po synojnë ta kalojnë në Kuvend.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button