Lajme nga DibraNë PeshkopiPërditshmëri

Tetori Rozë edhe në qytetin e Peshkopisë

????Tetori Roze
Muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershem te kancerit te gjirit????????
Nxënës të shkollës së mesme profesionale ” Nazmi Rushiti ” ju bashkuan thirrjes për kurimin dhe parandalimin e kësaj sëmundje duke krijuar sot nje fushate ndergjegjesimi ne bulevardin “Elez Isufi” Peshkopi.
Drejtoje Timonin nga Shëndeti Yt! ????????

Artikuj të ngjashëm

Back to top button