PërditshmëriPersonalitetePeshkopiPolitikëShqipëria

Dibra, Berisha dhe Skavica

Share
Vijne reagimet e para nga diaspora, konkretisht nga Jurgen Vladi Amerike
Dibra Vs Berisha
Sot Berisha eshte ne Diber .
Por Dibra pret Berishen .
Berisha ju shtrin doren demokrateve dibran .
Dibranet ti sgjasin doren dhe ti kerkojn besen Berishes per Jo Skavices .
Berisha do kete “Foltore” ndersa dibranet nuk duhet ta kthejne ne vajtimore por ne Mitting – Proteste. .
Berisha proteston kundra per gjera qe i shikojn si padrejtesi ndersa Dibra te protestoj qe mos ta mbyse Drini I Zi .
Berisha i ka perdore dibranet. Dibranet sot kan rradhen te perdorin Berishen dhe “Foltoren” e tij .
Berisha vjen ne Diber ku PD ka tryumfuar por dibranet kete fitoren nuk duhet me e rrezuar . ..!
Berisha eshte “Holly Spirit ” i Partis Demokratike ndersa Dibra eshte “Holly Land ” i Gjergj Kastriotit dhe i gjithe Kombit Shqiptar .
Berisha nuk ka problem me Ameriken ,ndersa Amerika nuk duhet te nderhyj te permbyt Dibren .
Berisha mund ta zgjedh problemin nese terhiqet nga Gjykate ne Paris, ndersa Dibra duhet te pergaditet per Gjykate nderkombtare dhe Gjykate ne New York .
Berisha ka mbeshtetje 80 % demokratve ndersa Dibra ka mbeshtetje 90% te bijeve te saj .
Berisha mund te jetoj edhe 30 vjet. Dibra duhet te jetoj pergjithmojn .
Jurgen Vladi New York 19 Tetor 2021 .
Ps : Vetem Dibranet dhe Dashamiret e Dibraneve .

Një kafe nga ju!

Back to top button