Aktualitet dhe LajmeArsim dhe KulturëLajme nga DibraOJQ dhe OJFPërditshmëriPersonalitetePeshkopiSocial Kulturore

‘Tetori Gjerman’ dhe ‘Këndi i gjuhës gjermane’ në Shkollën “Selim Alliu'”

Share

Në vitin 2018, një rrugëtim i shkëlqyer filloi në Dibër me hapjen e Qendrës së Kurseve “Ajan Academy Diber”.

Kjo qendër, drejtuar nga mesuesi i gjuhës gjermane, Drilon Murrja, ka sjellë një frymë të re në arsimin e gjuhës gjermane për të gjitha grupmoshat dhe njëkohësisht ka investuar në projekte të vogla që kanë ndikuar në infrastrukturën shkollore në Dibër.

Një moment i veçantë u shënuar me organizimin e “Tetorit Gjerman” në bashkëpunim me shkollën “Selim Alliu” në Peshkopi. Ky event ka filluar si një eksperiment, por me suksesin e tij, u kthye në një traditë të vazhdueshme. Sot, kemi një “German Corner” në shkollën “Selim Alliu”, një hapësirë ku nxënësit mësojnë me pasion gjuhën dhe kulturën gjermane.

Faleminderit vjen nga zemra për mesuesin e përkushtuar, Drilon Murrja, i cili ka drejtuar këtë inisiativë me pasion dhe vizion.

Ai ka shpërblyer nxënësit me njohuritë dhe aftësitë e gjuhës gjermane, duke i frymëzuar ata për një të ardhme më të pasur.

Follow Ajan Academy Diber në facebook

dhe ne instagram ajan_academy_diber

Një falënderim të veçantë shkon dhe për Drejtoreshën e shkollës “Selim Alliu”, Znj. Marsida Vishka, për mbeshtetjen dhe motivimin e vazhdueshëm të kolektivit. Përmes saj, shkolla është bërë një mjedis i përkushtuar për nxënësit dhe nisma të tilla frymëzuese.

Kjo është një histori e vërtetë e suksesit, një rrugëtim që ka bashkuar arsimin me pasionin për gjuhën dhe kulturën gjermane. Faleminderit për këtë bashkëpunim të jashtëzakonshëm dhe për kontributin që po jepni në edukimin e rinisë së Dibrës. 📘🌐🌟

Një kafe nga ju!

Back to top button