Dibra MarketingGjej ProfesionistëPërditshmëriPeshkopi

Të njohur si “Mobileri Zuna” në Peshkopi

Cilësi dhe garanci

Share

I shikon shumicen e kohes ne qarkullim duke derguar porosite fale,cilesise, dizajnit dhe garancise qe ata ofrojne!

Mobileri Zuna tashme njihet nga i gjithe komuniteti i Dibres per korektesine ne sherbim dhe saktesine tek punet qe marrin persiper.

Ne nje ndertese ne unazen e qytetit te Peshkopise gjenden ne katin e 2-te shumica e produkteve te ekpozuara te cilat perpunohen ne punishten e cila ndodhet ne katin e pare.

Sic e shikoni ne foto aty ketu do gjeni punime druri me porosi dhe te gateshme, ku disa prej tyre edhe ekportohen.

Ata ofrojne edhe sherbimin e te gjitha projekteve qe behen me arkitekt.

Modelet dhe dizajnet e orendive shtepiake jane nga me te fundit dhe me nje cilesi te vertete druri.

Punet e tyre si minibare, dhoma gjumi, karige, guzhina, tavolina, kënde dhe dyer jane te njohura ne Diber.

Po u paraqesim ne foto disa prej puneve aqe Mobileri Zuna ka kryer.

 

Adressa: Unaza e qytetit Peshkopi, ne hyrje te rruges se fshatit Pollazhan, prane supermarket Makishti ose elektro-shtepiake Kurti

I gjeni ne instagram: Mobileri Zuna dhe ne facebook Mobileri ZUNA

Kontakte: tel:+355682980759 dhe nr tjeter tel:+355682349560

 

Adressa ne google map:

Back to top button