Lajme nga DibraPërditshmëriPeshkopiShqipëriaVisit Diber

Super lajm nga Rruga e Arbrit

Share

Ka nisur asfaltimi i segmentit nga hyrja e tunelit në qafë Murriz deri në dalje të urës së Vashës, pjesë e Rrugës së “Arbërit”.

Ndërsa nga hyrja e urës së Vashës e deri në tunelin e qafës së Buallit në Bulqizë, nuk ka pasur asnjë ndërhyrje për sistemimin dhe përgatitjen e rrugës për shtrimin e asfaltit. Sipas Autoritetit Rrugor Shqiptar në rrugën e “Arbërit”, punimet deri në muajin qershor 2021 janë realizuar në masën 73% dhe parashikohet jetë e aksesueshme në mars të vitit 2022.

Foto nga Dritan Kurti 

Punimet kanë nisur edhe për hapjen e segmentit lidhës të rrugës me Klosin, në dalje të urës së fshatit Fshat.

Lajm i huazuar nga faqja ne facebook Bulqiza ime 

Back to top button