Informacion TuristikLajme nga DibraPërditshmëriShqipëriaVisit Diber

Diber: Ekspozita #1001aventura

Share

Operatorët turistik udhëtojnë në bashkinë e rradhës. Ekspozita #1001aventura, një organizim i të gjithë operatorëve turistik në krahinën verilindore, kërkojnë të promovojnë ofertat e tyre turistike dhe gjithashtu bukuritë përrallore të zonës.
Një lajm mjaft i mirë na vjen edhe nga grupi organizator që ekspozita do të vazhdojë udhëtimin në bashkinë Burrel dhe gjithashtu në Maqedoninë e Veriut, në Dibër të Madhe.
Përmbyllja madhështore do të bëhet në Sheshin “Gjergj Kastrioti” Skendërbej në Tiranë. Organizatorët theksojnë që, nëse do të gjejmë mbështetje edhe nga bashkitë e qarkut, do të jetë Eventi i Vitit 2021 në të gjithë Shqipërinë përsa i përket turizmit dhe promovimin e zonës si asnjëherë më parë.

 

Back to top button