Dibër të MadhePeshkopi

Shtepia Kafes ne Diber te madhe

Share

Pikërisht në qendër te qytetit të Dibrës së Madhe, ndodhet dyqani#ShtepiaKafes ku aroma, cilësia dhe shërbimi nuk lë kalimtar të rastit pa e kthyer kokën dhe pa blerë disa nga llojet e kafeve ose produkteve qe aty ofrohen.
?Vëllau jonë Korabi, shërben aty me shumë pasion, plotë përvojë dhe gjithë qytetari ?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button