HoteleLOKALEPiceri & Fast FoodProdukte DibreVisit Diber

Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri “Hotel Korabi”

Share

Hotel Korabi një super përformancë dhe standart në Peshkopi.
?Gjithçka si nga e para, aty ku ndërthuret historiku me modernen, tradita me shijen dhe ku shërbimi e cilësia ofrohen pikerisht në vendin më të bukur të qytetit.

 

Ky hotel konkuron me super ofertat dhe cmime me nje performance te shkelqyer te sherbimit dhe kujdesin ndaj klienteles.

Do keni mundesi te shijoni restorantin ku nderthyren te gjitha llojet e gatimeve si ato tradicionale dhe moderne, me nje pasticeri ku nese doni qe te shijoni embelsiar qe kane lidhje me historikun, shijen unike dhe autencitetin e turizmit ne  Peshkopi i gjeni pikerisht aty .

 

Ketu behen dhe organizime të ndryshme festive, evente dhe mbremje per banoret vendas apo turiste.

Piceri me te gjitha llojet e saj qe vjen taze”direkt” ne tryezen tuaj e shoqeruar me nje ambjent clodhes.

Ambjentet tek ne nuk kane te sosur..!Deshira qe ju te mbeteni teper te kenaqur eshte pikerisht qellimi me te cilin ne nisim diten e punes.

I githe stafi qe menaxhon te gjitha sherbimet tona eshte ne gadishmeri per zgjedhjen qe keni bere , per privacine dhe kenaqesine tuaj .Faleminderit

Për porosi të ëmbëlsirave si bakllava, sheqerpare, shëndatli, torta dhe të tjera kontaktoni tek info e reklamës.

Te dhenat tona :

Fb page https://www.facebook.com/KorabiHotel/?tn-str=k*F

Instagram : https://www.instagram.com/hotel_korabi/

Call 0692070107
Adressa : Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button