Festa dhe EventeLOKALEOJQ dhe OJFPërditshmëri

Shkolla 9 vjecare “Selim Alliu”

Per festat e Nentorit

Share

Ne kuader te 75 vjetorit te çlirimit dhe festave te nentorit te Shqiperise mesuesja e historise Irida Domazeti ideoi dhe realizoi me mjeshteri e profesionalizem kete aktivitet te mrekullueshem kulturor e artistik me nxenesit e shkolles 9-vjeçare “Selim Alliu” tek Pallati i Kultures “Haki Stermilli” Peshkopi.?????

Nuk mungoi dhe pjesmarrja nga perfaqesues te Bashkise ,zva Diber, Shoqates kulturore Ardhmeria ,Word vision etj …Ky do te mbetet nje kujtim i bukur pas ketyre ngjarjeve te veshtira qe po kalon Shqiperia…!

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button