Donacione dhe KontributeLajme nga DibraPërditshmëriSocial Kulturore

Anetarët e Këshillit Bashkiak Dibër kontribojnë me një pagë mujore për te dëmtuarit nga tërmeti

Iniciativë për tu vlerësuar

Share

•Sot u be mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit Bashkiak Dibër, të gjithë anëtarët u solidarizuan duke kontribuar pagën e tyre mujore për të dëmtuarit nga tërmeti.?

•Po ashtu vlerësojmë iniciativën e të gjithë institucioneve në Dibër për të ndihmuar të prekurit nga kjo fatkeqësi natyrore.?

•Shumat monetare do të depozitohen në adresën/llogarinë unike shtetërore për këtë qëllim https://e-albania.al/dhuro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button