Donacione dhe KontributePërditshmëri

Erdogan: Do ndërtojmë 500 banesa për të prekurit në Shqipëri

InshAllah behet me mire !

Share

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdogan ka bërë të ditur se do të ndërtohen 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton agjencia e lajmeve Anadolu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button