Aktualitet dhe LajmeBare dhe RestoranteDibra MarketingFesta dhe EventePërditshmëriPeshkopi

Sallon dasmash “Hazis Lusha 2024”

Slogani i tyre: Dikur e ëndronim

Share

Sallon dasmash Hazis Lusha

Sallon dasmash Hazis Lusha është një vendndodhje ëndrrore për çiftet që duan të mbajnë një dasëm të mahnitshme dhe të paharrueshme. Me një ambient elegant dhe klasik, të sapo perfunduar, ku të sigurojnë një përvoje të veçantë për ju dhe të ftuar tuaj.

Organizimi i Dasmave

Stafi do të kujdeset për të gjitha aspektet e organizimit të dasmave tuaja, duke siguruar që gjithçka të jetë e përsosur dhe do t’ju ndihmojë në çdo hap të organizimit të dasmës suaj të ëndërruar.

Këtu do të gjeni një atmosferë të ngrohtë, ushqim të shijshëm dhe shërbim të kujdesshëm.

Ambienti i  i restorantit është i projektuar me kujdes për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse, të gjitha me ndriçim natyral dhe ajrosje të mirë për të siguruar që klienti të ndjehet i lirë dhe i rehatshëm.

Stafi i tyre ju pret me një buzëqeshje dhe gatishmëri për t’u kujdesur për çdo kërkesë tuaj, ndërkoh që vlerësimet dhe komentet tuaja janë shumë të rëndësishme për ta, duke qenë se i marrim ato seriozisht dhe i përdorim për të përmirësuar vazhdimisht shërbimin tonë.

Ngjarjet dhe festimet

Restoranti “Hazis Lusha” është vendi i përsosur për të festuar çdo ngjarje të veçantë në jetën tuaj. Nga ditëlindjet e fëmijëve, dasma dhe fejesa, ata disponojne hapësira të veçanta dhe shërbim të përshtatshëm për të bërë çdo kremtim të jetëgjatë dhe të paharrueshëm.

I gjeni ne rrjetet sociale si instagram: lokal_dasmash_hazis_lusha

Ndani momentet tuaja me te vecanta me ne, me nje arkitektur te vecant per 2024.

Shikoni videon dhe rezervoni

Rezervimet e lehta

Është e lehtë të rezervoni në restorantin tonë “Hazis Lusha”. Mund ta bëni këtë online përmes faqes së internetit tonë ose duke na telefonuar drejtpërdrejt.

Le ti krijojme se bashku kujtimet e nje jete..

Kontaktoni dhe rezervoni ne keto dy numra cel:

00355695565008    00355685750676

Vendodhja ne google map :

Back to top button