Aktualitet dhe Lajme

Rama pa datë për takimin në Londër

Share

Takimi i Edi Ramës me shqiptarët në Londër duket se nuk do të kryhet në fillim të muajit qershor sic ishte parashikuar më herët.

Vështirësi të ndryshme që lidhen që nga marrja e vizave për stafin shoqërues, zgjedhjet e 4 korrikut në Britani apo edhe gjetja e një ambienti të përshtatshëm për takimin, e kanë shtyrë në kohë takimin.

Për momentin s’ka ende një datë se kur do të zhvillohet takimi. Një opsion është edhe shtyrja për në muajin shtator.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button