Diaspora DibraneDibër të MadheDibra MarketingLOKALEPërditshmëriRajoniReklame

Qylima Dibër “Dibra Carpet”

Korektesi per tu admiruar

Share

Ne jemi  Qylima Diber ose Dibra Carpet  dhe transportojmë mallra nga Dibra e Maqedonise se Veriut në shtëpinë tuaj në SHBA. Çmimi që blini nga ne është çmimi përfundimtar që paguani për produktin. Ne bëjmë transportin në magazinën tonë në Usa, paguajmë tarifën doganore, paguajmë tarifën e transportit dhe dorëzojmë në adresën tuaj të shtëpisë.

Operojmë në treg me një shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash duke ofruar kosto të ulët per klientët por pa sakrifikuar cilësi e lartë të produktëve.

Ne kemi nje shumellojshmeri qylimash teper cilesore dhe si te tille mund te na ndiqni ne faqen tone ne facebook qe quhet Qylima Diber Dibra Carpet  por dhe ketu po ju japim disa nga keto foto:

    

Ju gjithashtu mund të përdorni shërbimet tona për të dërguar produktin ose porosite tuaja nga Maqedonia e Veriut në SH.B.A. vetëm duke paguar tarifën e transportit. E vetmja gjë që duhet të bësh është të lësh produktin ose porosine e zgjedhur në depon tonë në Diber dhe ne të kujdesemi për pjesën tjetër. (një mënyrë e përsosur për të sjellë disa nga kujtimet e vendlindjes tuaj në shtëpinë tuaj në SHBA)

Dibra Carpet  ofron një gamë të gjerë tapetesh, moketa, dyshekë për çdo ambjent shtëpie, zyre, biznesi, kënd lojrash, ambjente sportive dhe kulturore.

Per disa nga porosite qe dergojme po ju sjellim si foto ilustrative disa shembuj nga puna jone

Ja disa shembuj :

Për më shumë informacion na kontaktoni 0038970655200 ose vizitoni faqen tone ne facebook .

FB  Qylima DIBER DibraCarpet

Dhe faqen tone ne instagram DibraCarpet

Ju mirepresim!

 

Një kafe nga ju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button