Bare dhe RestoranteBiznese ne ShitjeDibra Real EstateDyqan me QeraPërditshmëriReklame

Peshkopi, shitet ose jepet me qera ky ambjent !

Share

Ne qytetin e Peshkopise, pikerisht 20 m poshte bulevardit Elez Isufi , direkt perballe Skenderbeut , ndodhet ky ambjent i kompletuar per biznes i cili eshte edhe ne shitje por mund te jepet edhe me qera .

Siperfaqja eshte 100 m2, me dokumenta te rregullta ,  edhe  sic e  shikoni edhe ne foto nuk ka shume nevoje per ta rregulluar sepse është investuar brenda, me qëllim që të jetë i gatshem per cdo lloj aktiviteti.

Per cdo te interesuar qe mund të jetë ne kerkim te nje vendi ku mund te vetpunesohet, ky ambjent jepet edhe me qera, me nje kontrate mbi 1 vjecare, me cmimin –  20.000 lek (te reja) ne muaj .

Foto tjera të ambjenti?

 

Nese jeni te interesuar ju mund te kontaktoni edhe me pronarin e saj z. Nesim Elezi, i cili si nje njeri i mrekullueshem edhe i komunikueshëm qe eshte, mund te bashkpunoni duke rene dakord, ku  sejcili nga palet te gjeje zgjidhjen e duhur .

Klikoni edhe shkarkoni kete video qe te shikosh ambjentin e plote.

?Video

Ky eshte numri i Nesimit : 0682558000

Adresa : 20 m poshte shetitores Elez Isufi, Peshkopi

Adrtesa ne google map

 

 

Back to top button