Aktualitet dhe Lajme

Pas Gjermanisë, Fran​cës dhe Belgjikës edhe fermerët spanjollë nisin protestat

Share

Fermerët spanjollë kanë njoftuar bashkimin e tyre me lëvizjen protestuese evropiane, duke bërë thirrje për mobilizim në të gjithë vendin.

Sindikatat bujqësore Asaja, Coag dhe Upa kanë shpallur një kalendar protestash për të kërkuar “ndryshim të politikave europiane dhe një plan tronditës të ndërhyrjeve të qeverisë në favor të territoreve kundër krizës që po përjeton sektori”.

“Protestat janë në përputhje me ato të fermerëve të tjerë europianë”, shtojnë sindikatat.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button