Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibranePërditshmëriShqipëria

Parada Shqiptare 2022 I dedikohet DIBRËS!

Share

 

U mundesuar nje takim shume produktive ne ambjentet e Ambasades Shqiptare ne USA fale mbeshtetjes se Ambasadorit te Kombeve te Bashkuara z. Ferit Hoxha, sebashku me shoqatat e njohura si: DIBRA, Kraja, Ulqini, Rozafati , Meso Shqip, Albanian American Pharmacists Association, Albanian America Law Enforcement Association and Albanian American Cultural Center NJ.

Aty u morren vendime qe Parada Shqiptare 2022 ti dedikohet DIBRËS!

Kjo parade ka nje rendesi shume te vecante sepse jo vetem  promovon Dibren dhe dibranet por njekohesisht ngre dhe merret dhe me problemet e kesaj treve.

Ne vijim do sjellim akoma me shume lajme me ecurine e organizimit te kesaj parade

Faleminderit Albanian Roots per perkushtimin

Një kafe nga ju!

Back to top button