Aktualitet dhe Lajme

Mos flisni në emër të shqiptarëve, ata folën me 14 Maj

Share

schedule11:19 – 25 Maj, 2023

Kryeministri Edi Rama, në fjalën e tij në seancën plenare në Kuvend, tha se qytetarët kanë treguar mbështetje më shumë se kurrë për partinë që përfaqëson. Kreu i qeverisë iu drejtuar deputetëve opozitarë duke thënë se nuk duhet të flasin në emër të shqiptarëve pasi ata folën me 14 Maj.

“Jam i impresionuar nga kurajoja e parafolësve për ta adresuar parlamentin në emër të shqiptarëve. Në emër të tyre flasin shqiptarët dhe ata të cilët i mandatojnë për të folur. Por kur shqiptarët sapo kanë folur, nuk është bërë akoma java e dytë. Kanë folur aq qartë sa natyrisht kanë tronditur një pjesë të atyre që fatkeqësisht janë ata që nuk duan të dëgjojnë është shumë komike që të flitet në emër të tyre. Flitet në emër të shqiptarëve që braktisën politikën, zgjedhjet, apo në emër të të rinjve që ishin të pakët në votime por pasqyra e pjesëmarjes flet pak më ndryshe. Shqiptarët nuk kanë braktisur të gjithë ne por një pjesë nga ne. Sa i takon pjesës që së bashku me të gjithë deputetët që përfaqësoj, nuk na kanë braktisur por na kanë mbështetur më shumë se asnjëherë më parë dhe kjo bëhet edhe më e rëndësishme po të kemi parasysh se nuk është një fenomen karakteristik i zgjedhjeve vendore.”, tha Rama.

vijon…
Huazuar nga abcnews.al

Back to top button