Aktualitet dhe Lajme

Miley Cyrus, e zhgënjyer nga industria e muzikës

Share

Mos më keqkuptoni, por unë e bëj këtë për 20 vjet. Kjo është hera e parë që po më marrin seriozisht në Grammy, “tha ajo, katër muaj pasi fitoi dy çmime për këngën “Flowers”.

 

Më pas artistja theksoi: “U mundova të kuptoja cilat janë kriteret, sepse nëse duam të flasim për statistika dhe shifra, atëherë ku isha? Nëse doni të flisni për ndikimin në kulturë, ku isha unë përsëri?’

Cyrus shtoi: “Nuk bëhet fjalë për arrogancë, thjesht jam krenare për veten”.

Miley Cyrus u bë e famshme nga roli i saj si ‘Hannah Montana’ kur ishte vetëm 12 vjeç. Ajo luajti në spektaklin e Disney Channel nga viti 2006 deri në vitin 2011. Më pas, ajo iu përkushtua këngës.


Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button