Aktualitet dhe Lajme

Mëngjes në Dibër të Madhe

Tek Aria lounge

Ta nisësh ditën në këtë qytet është ndjesi dhe atmosfere tejet ndryshe dhe e veçante, ajo që mbizoteronë me së shumti është qetësia me të cilin i nisin gjerat dibranët ketu!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button