Dibra MarketingDibra Real EstateMakina me qera, shitje dhe TaxiPërditshmëri

Makina me qera “Joti” në Maqellarë

Share

Sot mundesite per ti zgjidhur problemet duke perdorur mjetet e transportit jane nga me te ndryshmet, e tille eshte sot dhe sherbime i makinave me qera e cila kohet e fundit ka filluar te funksionoje shume mire dhe ne Diber.

Pikerisht ne Maqellare eshte Makina me qera “Joti” Maqellarë ku me nje cilesi shume te mire automjetesh e ofron kete sherbim me shume perpikmeri, seriozitet dhe korektesi.

Me hapjen e rruges se Arbrit, nevoja per nje mjet me qera sa vjen dhe po shtohet andaj Makina me qera “Joti” Maqellare  ta mundeson ate duke ofruar per ju ne treg mbi 8 lloje te ndryshme makinash.

Cmimet e makinave me qera variojne nga 20 euro deri ne 40, ne varesi te llojit te mjetit!

Sherbimi eshte 24 ore dhe do gjeni eshte nje sherbim tjeter ku per te gjithe klientet qe vijne ne Rinas mund ta pronotoni qe mjeti te vije qe ne airoport!

Kontaktoni dhe pronotoni: 00355 68 222 8633

Adresa: Ne qender te Maqellares tek ish posta!

Email: kastriot.hysenaj@yahoo.com

Follow ne Instagram: makina_meqera_joti

Follow ne Facebook: Makina me qera “Joti” Maqellarë

Adresa ne goole map”

 

 

Back to top button