Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriShqipëria

Lajmi i fundit: Fiket zjari tek antenat në fshatin Trenë të Dibrës

Me ne fund fale ndihmes se banoreve te fshatit Trene, ku me shume se 30 burra te organizuar menjehere nga kryeplaku Vehap Sula, ne bashkpunim me zjarefikesit e Peshkopise nen drejtimin e Fatos Gjokes dhe inspektorit te zones Osman Jonuzi u shpetuan 5 objekte te rendesise se vecante dhe disa hektare toke.

Eshte shpetuar edhe kjo bukuri naturore per te cilen kujdesen vet banoret e ketij fshati!

 

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button