Aktualitet dhe Lajme

Kuvendi miraton edhe komisionin “Xhafa”

Share

Kuvendi miratoi me 73 vota pro dhe 7 kundër përbërjen e Komisionit Antikorrupsion. Kryetar i ketij komisioni do te jete Fatmir Xhafaj. Anetaret jane drejtuesit e komisioneve te tjera te perhershme parlamentare. Edhe ne kete komision opozita ka deklaruar qe nuk do te marre pjese, ndersa e sheh si perpjekje te mazhorances per te kapur me tej institucionet e drejtesise.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button