Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibranePërditshmëriPolitikë

Kryetari Bashkise Nju Jorkout Eric Adams feston Pavaresine e Shqiperise me Flamurin Shqipetar me shkronja te arta ÇAMËRIA.

Share

 

Flamuri u dhurua nga organizata Marko Kepi kiyetari organizates Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots ku në foto eshte Angkjelina Nika duke bere shqiponjen me Kryebashkiakun por ehe Deputati Shpetim Idrizi kiyetari partisse Çame PDIU.
Z. Idrizi eshte I ftuar nga Shoqata Rrenjet Shqiptare – Albanian Roots per te festuar 110 vjetorin e pavaresise se shtetit Shqiptare dhe per te lobuar per Çamerine.
Albanian Roots Rrenejt Shqiptare vazhdon punen per njohjen e Çamerise!
Back to top button