Dibra MarketingGjej ProfesionistëLOKALEMaqellarëPërditshmëriReklameShqipëria

Kosiqi Ceramica në Maqellarë dhe Peshkopi

Dizajn dhe cilësi e garantuar

Share
Kosiqi Ceramica aty ku klientet mbesin gjithmon te kenaqur.
Kosiqi Ceramica është një kompani familjare e specializuar ne Pllaka Spanjolle dhe Italiane, ajo e ka nisur aktivitetin e saj që në vitin 2000 me një dyqan te vogël ne Qendren Administrative Maqellarë.
     
Sot Kosiqi Ceramica  ka një treg mjaft të zgjeruar si në shumë qytete të qarkut Diber, ku perfshihet Peshkopia, Bulqiza, dhe Burreli si dhe 80% në shtetin fqinj të Maqedonise se Veriut
Kosiqi Ceramica  ka arritur te zgjerojmë një gamë të gjerë produktesh , Pllaka , Hidrosanitare & Mobilje Te importuara nga fabrika të ndryshme te Europës & Jashtë saj, kryesisht importues nga Spanja , Italia & Turqia.
Ata poashtu kane edhe Staf montimi..!
Perfaqesues te brendeve me te njohura italiane Grohe , Ideal standart & Zipponi me garanci 10 vjecare.
Perfaqesues i sistemeve te grafiatos bashkepuntor prej 20 viteve i fabrikes gjermane Deutsch color.. produkte me garanci 15 vjecare
Nese doni qe shtepia juaj ideale te plotesohet me produktet qe i nevojitet dhe qe jane trendet e fundit si nga pjesa e dizajnit por dhe cilesise se garantuar,  do i gjeni tek Kosiqi Ceramica
Kontaktoni me to ne rrjetin social facebook Kosiqi Ceramica
Dhe ne kete numer celulari : +355 68 569 6907
Adresa e tyre : Ne qender te Maqellares tek Big Market ose Piceri rama
Kjo eshte edhe adresa e tyre ne google map
Gjithashtu ata ndodhen dhe ne qytetin e Peshkopise me produktet e tyre:
Ja dhe prezantimi i produkteve brenda ne showroom.
 
Adresa: Unaza e qytetit te Peshkopise te Stadiumi afer rruges se fshatit Dohoshisht
Adresa ne google map

Një kafe nga ju!

Back to top button